Játszótérkép

Játszótereket keresünk, mindenhonnan. Milyen a felszerelés, milyen a társaság, hogyan lehet megközelíteni, miért szeretjük és egyébként is:-) Segítsetek, mert egyedül biztos nem járom be az ország összes játszóterét:-)

Friss topikok

Archívum

Óbuda - a Magyar Máltai Szeretetszolgálat játszóterei

2010.09.16. 19:59 - pulipinty

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat "Játszva megelőzni" elnevezésű programjában számos, felügyelt játszótér/játszóház épült, ahol szakemberek várják ingyenes foglalkozásokkal a környék családjait, a céltalanul csavargó kiskamaszokat.

A játszótereken felépített mintegy 100 négyzetméteres játszóházak lehetővé teszik, hogy a programok rossz idő esetén is látogathatók legyenek. A játszóházakban játékkölcsönző működik, ezenkívül mosdók, pelenkázó-helyiségek, telefon, elsősegély felszerelés is található.

A játszótér területén minden korosztály megtalálja a maga szórakozásának megfelelő eszközt - korcsoportonként elkülönítve, a biztonságos használat érdekében.

A játszótér várható eseményeiről a kerületi, városi lapokban, illetve a havonta 1200 példányban megjelenõ "Tündérkert" játszótéri újságban lehet olvasni.

A játszóterek bemutatása a következő posztok témája lesz.

Forrás: a Magyar Máltai Szeretetszolgálat oldala

A bejegyzés trackback címe:

https://jatszoterkep.blog.hu/api/trackback/id/tr912296533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása